jueves, 15 de septiembre de 2016

18 HORES DE DEBAT DE POLÍTICA GENERAL

Moment de l'entrada del President Ximo Puig, al costat de la Vicepresidenta Mónica Oltra, a Les Corts per iniciar el debat de la Política General.

Ahir va ser un monogràfic (al marge d'alguna cridada, alguna gestió i alguna lectura urgent) viscut al voltant del debat de Política General que es va fer durant tota la jornada a Les Corts.
Jo faré ací cap comentari al respecte de com va anar la sessió, ni qué em van semblar uns i altres. Està clar que jo sóc qualsevol cosa menys un observador imparcial.
De tota manera, tampoc vull deixar el full en blanc així que diré que el president Puig ha explicat les polítiques implementades fins hui que, indiscutiblement, estan millorant la vida de la majoria de les persones. És un procés en marxa i ens queda molt de camí. Sabem de les dificultats. El pèssim finançament que patim és un escull a superar. Del PP també vull dir una cosa: només que durant 20 anys de govern hagueren fet un 10% d'allò que ens han reclamat a nosaltres per este primer any, no tindriem el país en la desfeta econòmica que estem, ni ells tindriem els problemes judicials i policials que els perseguiexen.
El debat en Les Corts ha acabat poc després de les vuit de la nit però per a nosaltres, per a l'equip de la Secretaria Autonòmica (igual que per a la resta d'arees del Govern), llavors ha començat el treball d'analitzar les diferents propostes de resolució presentades pels grups parlamentaris per vore com afecten les polítiques del Consell.

Han estat més de 1.000 les propostes de resolució presentades en total,de les quals quasi 80 afectaven les nostres quatre direccions generals, Vaersa o l'Epsar. Hem acabat passades les 3 de al matinada. Una jornada interessant i intensa.

No hay comentarios: