martes, 19 de abril de 2016

CLIMENT TAMBÉ DIU NO A PUERTO MEDITERRANEO.

Després d’un cap de setmana de trobada de VerdsEquo a la Font Roja en la qual vàrem compartir debats, riures i excursions, ahir dilluns va començar amb al Conferència que el conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, va fer al Fórum Europa. Són actes d’aquells en els quals està tota (o quasi tota) la “gent important”. Climent ha fet un discurs centrat en la necessitat de posar en peu una economia de rostre humà i sostenible. Jo haguera firmat el que ha dit a peu de pàgina.
En estes reunions, abans i després, sempre es formen rogles de gent que pregunta, comenta, diu o escolta. A mi quasi tots els que se’m acostaven em preguntaven per “Puerto Mediterraneo”.Per cert, en el col.loqui a Rafa Climent també li han preguntat si sí o si no a “Puerto Mediterraneo” i ha contestat escuet: “No”.
Després, vaig compartir amb el Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de València i resposanble de l’Albufera, Sergi Campillo, una roda de premsa sobre una web que ha fet el seu departament sobre el Parc Natural. Una web molt interesant i útil. Davant els periodistes he anunciat que en 15 dies o tres setmanes tindrem ja nomenat el director-conservador de l’Albufera. Espere no equivocar-me. Funció Pública ja ha creat les places i ara els funcionaris que les vullguen ocupar poden demanar-les en comissió de serveis. Les places que queden vacant aniran a borsa de treball. S’han presentat tres mil persones.
Acabada la roda de premsa, Sergi i jo hem parlat un ratet de la necessitat de col.laborar estretament en la gestió de l’Albufera. La figura del director serà fonamental.
Abans de dinar, em vaig reunir amb diferents representants d’Intersindical en VAERSA. Va ser molt enriquidora. La seua queixa és la lentitud amb la qual, en la seua opinió, es donen els canvis en el funcionament de l’empresa, com hi ha coses que es repeteixen d’anys anteriors. He assumit la meua responsabilitat i els he repetit que la nostra voluntat és modificar de dalt a baix VAERSA però que tenim moltíssimes dificultats administratives que ralentitzen els processos. Algunes de les peticions sobre organització dels llocs de treball són les mateixes que expresa el director Vicent Garcia però les cartes no estan mai totes en ina sola persona. He pres nota de les seues demandes i els he assegurat que, en uns dies, les revisarem.
Després de dinar ha tocat entrevista en la COPE sobre Parcs Naturals, i sobre l’Albufera en concret. I fins que he acabat la jornada, un parell d’hores de firma, agenda i lectura de documents. Un temps tranquil que gratifica molt ja que tens la sensació que ordenes les coses que els embolics del dia a dia et desordenen.
En fi, que la setmana ha començat amb bon ritme.

No hay comentarios: